Vacature Medior Projectleider

Werk jij graag zelfstandig aan innovatieve, complexe projecten in de wereld van de gezondheidzorg? Verbind jij mensen aan een helder doel en formuleer jij de weg daarnaar toe? Dan zoeken we jou!

Medior projectleider

Voor 32 tot 38 uur per week

Werk jij mee aan onze visie: de patiënt de juiste zorg bieden; op het juiste moment, door de juiste persoon en op de juiste plaats? Als Huisartsenposten Rijnmond bouwen we aan een toekomstbestendige organisatie. Onze projectorganisatie speelt hierbij een belangrijke rol en initieert, begeleidt en realiseert projecten om onze organisatiedoelen te bereiken en om continu te verbeteren.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van projecten. Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van digitale toepassingen of het verbeteren van de samenwerking met de spoedeisende hulp. Soms werk je daarvoor samen met een projectgroep bestaande uit  collega’s en/ of externe betrokkenen. Je werkt zelfstandig, initieert initiatieven en zorgt voor een goede uitvoering van projecten in kwaliteit, tijd en kosten. Je hebt oog voor een optimale afstemming tussen de belangen van de verschillende partijen. Je zorgt voor afronding en borging en staat en gaat voor het resultaat. Je maakt hierbij goed gebruik van je sterk ontwikkelde adviesvaardigheden.

Je werkt vanuit ons kantoor aan het Vasteland maar bent ook regelmatig op de posten zelf te vinden. Soms werk je buiten kantoortijden. Je stemt af met de leden van de projectgroepen, de locatiemanagers, de HR-manager en Raad van bestuur. Daarnaast adviseer je het management en Raad van bestuur. Zelf wordt je aangestuurd door de manager projecten. 

Jij

 •  beschikt over academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding, bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen of health care management.
 • hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring als projectleider met projectmanagement en verandermanagement. Werkervaring in de gezondheidszorg is een pré.
 • hebt inzicht in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg.
 • bent gedreven, resultaatgericht, transparant, en een goede gesprekspartner voor management en Raad van bestuur. Je beschikt over daadkracht en doorzettingsvermogen. 
 • hebt de volgende competenties:
  • Adviesvaardigheden
  • Strategisch en analytisch denkvermogen
  • Samenwerken
  • Overtuigingskracht, weet te motiveren
  • Gestructureerd plannen & organiseren
  • Leiderschap
  • Sociale vaardigheden

 

Wij bieden:

 • Een inspirerende plek om te werken binnen een enthousiast en open team.
 • Een uitdagende baan met ruimte voor creatieve en innovatieve ideeën en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Een maandsalaris in schaal 9 van minimaal € 3.498,- en max € 4.470,- bruto op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 6% eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling bij PGGM.

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Wil je meer weten over ons of over de functie? Neem dan contact op met Astrid de Boer, manager projecten, op telefoonnummer 06 - 10 04 27 02 / 010 - 20 60 324 of per email: a.deboer@haprijnmond.nl.

Wil je direct solliciteren?
Solliciteren kan tot 1 januari 2019 via ons online sollicitatieformulier. Er wordt gelijktijdig intern en extern geworven, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De gesprekken staan gepland op  maandag 14 of dinsdag 15 januari.

Over Huisartsenposten Rijnmond

Huisartsenposten Rijnmond verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avond, nacht en weekenden voor meer dan 1 miljoen inwoners in de regio Rijnmond. Dit doen we op 5 locaties; Huisartsenpost Zuid, Huisartsenpost IJsselland, Huisartsenpost SFG, Huisartsenpost Ruwaard en Huisartsenpost Erasmus MC. Elke huisartsenpost is gelegen op het terrein van een ziekenhuis en werkt nauw samen met de spoedeisende hulp.

Bij ons werken meer dan 500 huisartsen, 300 waarnemers, 220 triagistes en baliemedewerkers, 80 chauffeurs en 30 stafmedewerkers.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.