Waarom ontvang ik deze e-mail?

U ontvangt deze e-mail, omdat u op een bepaalde manier betrokken bent bij onze organisatie. Middels deze e-mail wordt u op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen binnen Huisartsenposten Rijnmond. Informatie die via dit kanaal wordt verstuurd is van essentieel belang voor het functioneren op onze locatie. Het is daarom erg belangrijk dat u deze e-mail ontvangt en blijft ontvangen. 

  • Ik heb mij niet opgegeven!

Dat klopt, wij gebruiken uw mailadres om belangrijke mededelingen of nieuwsbrieven naar u te sturen. Organisaties mogen dit ongevraagd doen naar eigen medewerkers, leden of andere belanghebbenden.

  • Kan ik mezelf uitschrijven?

Huisartsenposten Rijnmond gebruikt dit communicatiekanaal om belangrijke boodschappen over te brengen. Informatie die essentieel is voor het functioneren op de post. Het is daarom ontzettend belangrijk dat u deze mededelingen en nieuwsbrieven blijft ontvangen.
Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen, vult u dan het onderstaande formulier in.

  • Essentiele informatie voor het functioneren op de post

Huisartsenposten Rijnmond doet haar uiterste best de verzonden informatie kort en relevant te houden. Informatie die u via deze weg ontvangt is essentieel voor het functioneren op de post. Er worden hoe dan ook geen commerciele boodschappen verspreidt. 

  • Geef feedback om de berichtgeving te verbeteren!

Liever horen wij waarom u deze berichten of nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen. Wij kunnen onze informatievoorziening daarop verbeteren. Vul hiervoor het onderstaande formulier in.

 

Bij voorbaat dank!

 

Huisartsenposten Rijnmond

 

De locatie waar u het meeste werkzaam bent
Mailadres waar u de nieuwsbrief op ontvangen heeft
Geef hier uw vraag/opmerking op